Begin het jaar goed met HaReM

Hebben jullie net zo’n fijne vakantie gehad als wij? Wij zijn HaReM, de studievereniging van HRM. Voor mensen die denken dat lid worden van een studievereniging cliché is of achterhaald: dat is niet zo. Sterker nog, het is een van de meest waardevolle keuzes die je kunt maken.

Waarom dat zo is?

Uit onderzoek blijkt dat studieverenigingen een belangrijke bijdrage leveren aan je studiesucces. Simpelweg doordat we ondersteuning bieden bij het studeren, sociaal netwerken en zakelijk netwerken.

Hulp

HaReM helpt je met tentamentrainingen en diverse workshops. Bijvoorbeeld over hoe je leert voor tentamens of hoe je dat ene lastige vak doorkomt uit blok drie. Via meerdere events werk je aan je sociale netwerk. Denk aan: borrels, sportdagen, kroegentochten en stedentrips. Simpel gezegd, je leert eigenlijk iedereen van de studie kennen uit alle leerjaren en klassen. Top toch?

Wij nemen je ook mee naar bedrijven zodat je zelf kunt zien hoe een werkdag eruit ziet op een HR-afdeling. Wellicht leg je daar alvast de basis voor je stage of latere baan.

Voordelen

Kortom, veel voordelen en dat voor maar vijftien euro per jaar. Redenen genoeg om gewoon even lid te worden!

Meld je aan als lid
Of kijk op onze Facebook of Instagram

Lees de testimonials van Anouk en Silke en ontdek nog meer voordelen van HaReM

Anouk

“Iedereen gaat zo gezellig met elkaar om na school.”

Silke

“Er worden veel leuke dingen georganiseerd.”

Meet and greet

Bo Ramaker - HRM Opleidingscommissie (OC)

Waarom ben je in de OC gegaan?

Ik sprak een jongen die vroeger in de OC zat, hij was erg enthousiast en vond het ook echt iets voor mij. Toen ging ik op onderzoek uit en kwam erachter wat het inhield. Ik heb altijd al een sterke mening gehad en vind het leuk om mee te praten, dus dat trok me erg aan. Ook krijg ik ervoor betaald. Pas aan het einde van het schooljaar laat ik me uitbetalen. Een leuk zakcentje voor de vakantie. Tot slot trok het mij ook erg aan dat ik dit op mijn cv kon zetten. Het is namelijk iets wat niet veel mensen doen en het laat goed zien dat je betrokken bent.’

Wat kan de OC betekenen voor HRM-studenten?

‘ Via de OC kunnen studenten invloed uitoefenen op de HRM-opleiding. Ze kunnen het onderwijs evalueren en verbeteren, ook op punten waarvoor ze niet direct naar de examencommissie zouden stappen.’

Kun je een paar concrete resultaten noemen van de OC?

‘Afgelopen studiejaar hebben we alle zeilen moeten bijzetten om ons hoofd boven water te houden omdat we met zo weinig leden waren. We hebben daardoor niet echte resultaten behaald. Wat wel een positief resultaat is, is dat we vier nieuwe aanmeldingen hebben. Dit studiejaar zijn we dus weer met een grotere groep en kunnen we meer bewerkstelligen'.

Wat wens je alle HRM-studenten toe bij het begin van het nieuwe schooljaar?

‘Ik hoop dat alle nieuwe studenten snel landen binnen onze fantastische opleiding en dat ik ze volgend jaar het hele jaar mag zien lopen op de negende verdieping. En voor wie het leuk lijkt: kom 's naar een vergadering van de OC!'

Zie voor meer info de HRM-pagina op MijnHvA.